Bine ati venit    |

Acana Heritage Puppy Small Breed 6Kg

Pret vechi: 13501 lei
11999 lei
Discount: 1502 lei  (11%) Salvati 11%
CAN0013
Momentan Indisponibil

Descriere produs

Acana Heritage Puppy Small Breed - Pentru catei cu greutate de 9 Kg la maturitate

  • Pentru a sprijini dezvoltarea lor fizica rapida, cateii din rasa mica, beneficieaza de o dieta bogata in proteine si grasimi data de o varietate de carne proaspata.
  • De aceea hrana ACANA pentru cateii de rasa mica este plina de carne de pui crescuti la sol, platica pescuita din salbaticie, oua de cuibar, livrate proaspete in rapoarte WholePrey™,astfel incat acestea sunt pline de bunatati si gust.
  • ACANA Puppy Small Breed, contine 70% carne incluzand carne de pasare crescute la sol, oua de cuibar, peste pescuit din mediu natural, toate de la animale considerate adecvate consumului uman.

Ingrediente: Carne de pui proaspata ( 16%), pui deshidratat (13%), curcan deshidratat ( 12%), linte rosie, mazare verde integrala, organe proaspate de pui ( ficat, inima, rinichi) ( 7%), grasime de pui ( 7%), oua proaspete integrale, platica proaspata integrala ( 4%), hering deshidratat (3%), ulei de hering, trifoi uscat (2%), linte verde, , mazare galbena integrala, carilaj proaspat de pui (2%), pastarnac, spanac proaspat, mustar proaspat, morcovi, ficat de pui freeze-dried, ficat de curcan freeze-dried.

Compozitie Analitica: Proteine: 33% - Grasimi: 20% - Fibre bruta: 5% - Cenusa bruta: 7% - Calciu/Fosfor: 1.5%/1,1%

Review-uri

Nici o postare găsită