Bine ati venit    |

Advance Adult Yorkshire Terrier 1.5Kg

4989 lei
grn-30061
Momentan Indisponibil

Descriere produs

Advance Adult Yorkshire Terrier este un aliment complet de cea mai buna calitate, formulata special pentru a satisface nevoile nutritive ale cainilor din rasa Yorkshire Terrier ( + 8 luni ). Nu contine coloranti sau conservanti.

  • Intarirea sistemului imunitar la o rasa longeviva. Baza unei sanatati bune este un sistem imunitar puternic pe care Advance il intareste cu o combinatie unica de antioxidanti
  • Advance Adult Yorkshire Terrier contine boabe cu diferite forme, ce contine pirofosfat de calciu care ajuta la prevenirea tartului si ajuta vederea.
  • Advance Adult Yorkshire Terrier contine taurina care ajuta la potenta muschiului de la nivelul miocardului la transportul calciului si participa in ciclul energetic al celulelor de la nivelul inimii.
  • Yorkshire-ul este o rasa cu un apetit rafinat si exigent. A fost conceput pentru a asigura un maxim de gust pentru cainii din aceasta rasa.

Compozitie: Pui (19%), orez (15%), proteine deshidratate de la pasari de curte, porumb, gluten din fin de porumb, grasimi animale (stabilizate cu vitamina E), proteine animale hidrolizate, grâu, pulpa de sfecla, ulei de peste, praf de ou, drojdie, clorura de potasiu, inulina, proteine plasmatice, sare, deshidratat? (0,05%), mere deshidratate (0,05%), extract de citrice bogat în bioflavonoide si ceai verde (0.013%).

Constituenti analitici: Proteine 28%, grasimi 18%, fibre brute 2,8%, matterie organica 6,5%, umiditate 9%