Bine ati venit    |

Calibra Cat Gastro/Pancreas 5 kg

14819 lei
76062
Momentan Indisponibil

Descriere produs

Calibra Cat Gastro/Pancreas - este o dieta special conceputa impreuna cu ajutorul medicilor veterinari.

  • Aceasta este indicata pisicilor cu afectiuni ce tin de sistemul digestiv in general, reducand problemele de la nivelul absorbtiei intestinale. Deasemenea, pisicile cu gastrita, colici sau cu reactii adverse la hrana, vor beneficia de pe urma acestei diete.
  • Compozitia cuprinde orez intr-o proportie mai ridicata tocmai pentru adresarea acelor probleme la nivel digestiv, aportul de carbohidrati din orez ajutand la mentinerea nivelului optim de energie si fiind in acelasi timp foarte usor digerabil.

Compozitie: orez (44%), somon (25%), proteina hidrolizata din somon (8%), ou (5%), mere uscate, grasime de pui, ulei de somon, ficat de pui hidrolizat, drojdie de bere, cultura de drojdie tratata (0,5%), extracte de fructe si ierboase (300 mg/kg - rozmarin, struguri, curcuma, citrice, cuisoare), manan-oligozaharide (160 mg/kg), fructo-oligozaharide (130 mg/kg), extract de yucca (100 mg/kg).

Aditivi nutritionali: vitamina A 24000 IU, vitamina D3 800 IU, vitamina E 1000 mg, zinc chelatat 24 mg, oxid de zinc 76 mg, sulfat monohidrat de fier 50 mg, oxid de mangan 50 mg, sulfat de cupru 3 mg, iodura de potasiu 3,5 mg, seleniu organic produs de Saccaromyces cerevisiae 0,2 mg.

Review-uri

Nici o postare găsită