Bine ati venit    |

Cat Chow Adult Sterilized 15Kg

18349 lei
mrv-12081215
Momentan Indisponibil

Descriere produs

Cat Chow Adult Sterilized

  • Special formulat pentru a ajuta la mentinerea conditiei fizice ideale si a nivelului de activitate al pisicilor sterilizate.
  • Pisicile castrate sau sterilizate sunt mai putin predispuse sa dezvolte anumite tipuri de cancer. In orice caz, pisicile sterilizate pot avea tendinta sa se ingrase ca rezultat al unui metabolism mai lent
  • Nutritionistii de la Purina au dezvoltat Cat Chow Sterilized. Spre deosebire de formulele pentru pisici adulte, aceasta reteta are un nivel de proteine mai ridicate si mai scazut de grasimi, care ajuta la mentinerea muschilor puternici si a unei greutati corporale sanatoase.
  • Cat Chow Sterilized este formulat cu cantitatea optima de minerale pentru a ajuta la mentinerea unui sistem urinar sanatos.

Ingrediente: Cereale, extracte de proteine vegetale, carne şi derivate din carne (carne 14%), uleiuri şi grăsimi, legume (rădăcină de cicoare deshidratată 2%, morcov 1,3%, spanac 1,3%, mazăre verde 1,3%), derivate de origine vegetală (pulpă de sfeclă de zahăr deshidratată 2,7%, patrunjel* 0,4%), drojdie, minerale.

Constituenti analitici: Proteină brută 38%, Uleiuri şi grăsimi brute 10%, Cenuşă brută 8,5%, Fibră neprelucrată 3%.

Review-uri

Nici o postare găsită