Bine ati venit    |

ProPlan Adult Small & Mini cu Pui | VRAC 19.00 lei/Kg

1900 lei
mag09

Disponibil: în stoc magazin

+

Comanda minima 30 lei - Transport gratuit

Livrare în locațiile din sectorul 3:

Zone de livrare (partial): Bd 1 decembrie, Bd.Nicolae Grigorescu, Titan, Liviu rebreanu, Aleea Barjul Lotru, Aleea Barajul Sadului,Aleea Barajul Dunarii, Aleea Barajul Cucuteni, Aleea Barajul Uzului, Aleea Barajului Bicaz, Str Constantin Brancusi

Descriere produs

ProPlan Adult Small & Mini cu Pui

  • PRO PLAN Small & Mini Adult Health & Wellbeing este special conceput pentru a indeplini nevoile nutritionale ale cainilor mici si mini, contribuind la sanatatea si prosperitatea acestora. Cainii de talie mica isi compenseaza marimea prin personalitatea puternica, caracterul jucaus si dorinta de participa la activitati. Din cauza acestei vioiciuni si, deoarece, in mod natural. cainii de talie mica au o rata mai ridicata a metabolismului decat cei de talie mare, acestia au nevoie volum mai marie de nutrienti, divizat in mici cantitati de hrana concentrata.
  • Demonstrat a reduce acumularea de tartru cu pana la 40%. Un nivel echilibrat de minerale, vitamina D si o textura crocanta a boabelor. Ajuta la ingrjirea dintilor si gingiilor.
  • Ingrediente atent selectionate preparate la abur, pentru a avea un gust excelent si a fi consumate cu placere
  • Toate aceste beneficii sunt disponibile sub forma de boabe speciale de hrana uscata, usor de mestecat si avand un efect delicat asupra gurii cainilor mici.

Ingrediente: Pui (20%), Proteine din carne de pasare deshidratata, Grau, Porumb, Faina din gluten de porumb, Orez (7%), Grasimi animale, Pulpa de sfecla uscata, Minerale, Oua deshidratate, Ulei de peste, Digest, Drojdie.

Constituenti analitici: Proteine: 28% - Grasimi: 17% - Fibre: 2%

Produse similare